dimarts, 30 d’agost del 2011

Cosetes del dia a dia....


Els armaris de la cuina ja estan plens d’aliments bàsics mediterranis per subsistitir uns dies. També estan plens de formigues. Unes formigues petites malparides que corren tant bon punt et veuen amb el verí a la mà. Hem preguntat a una senyora quin producte podem fer servir per desfer-nos d’elles, però no hem tingut èxit. M’he adonat que som bastant dolents fent servir la mímica. Semblava fàcil però pareu a pensar un moment com explicaríeu a algú els conceptes formiga + mort, sense paraules. 
Ó un altra prova, intentar esbrinar el “modo de preparación” d’alguns productes amb les instruccions en Vietnamita. La solució és fàcil no? Només s’ha de buscar un traductor Español-Vietnamita al Google, escriure tot el que posa a l’etiqueta i listo!
Doncs aquesta va ser la traducció: 
Creo que el marisco no aromáticas y verduras en saltee durante 2-3 minutos a fuego fuerte las verduras cocidas, entonces los peces para que se sequen. Phi thom de la guerra en como frito durante 2-3 minutos hasta que el mismo san híbrido (1 taza de dos plantas /100g a saco), acoplado a la comunidad. Usted tendrá que empacar y mezclar bien dados de 2-3 minutos para que los participantes como usted. Sopas o alimentos procesados que, como montañas, mi gustar ...

En serio que va ser així!!!! El vaig haver de copiar per poder recordar-ho i compartir-ho perquè vaig riure moltíssim.
Moments tan banals com aquests són els que fan esclatar una gran riallada i a la vegada són els que fan recordar el lluny que estem de casa. 


 El Nesquick es caríssim!!! Però no ens vam poder resistir......


1 comentari:

  1. wapíssimsss!!! com esteuuu! renoi quines fotos més maques tu!!! (cusineeet, no t'estiris així a la motu o pendras mal..¬¬) noe! ke wapa estas coi! i el piset k maku! vulem fotos dl piseeet! esteu be ? km va tot? hos tracten b els vietnamitas o auré de pujar a repartir castanyes?
    kuideuvus molt macus! molts petons desde catalonia!!!

    sonia.

    ResponElimina