diumenge, 21 d’agost del 2011

VÜNG TÀU


DESTÍ  DEL DÍA: VÜNG TÀU. Un poblet de pescadors a 1 hora de la ciutat de HCM. Es un dels destins de cap de setmana favorits dels Vietnamites que viuen a la ciutat. 
Un paisatje format per palmeres, mar blau, sol abrasador i sorra blanca. Per fi hem trepitjat una platjeta i ens hem banyat al pacífic!!
Vam decidir arriscar-nos a llogar una moto i recorre tot el poble sobre dos rodes. En aquest país quan condueixes una moto, les rotondes deixen de ser rotondes, els carrils d’un sol sentit es converteixen en triple sentit, els pas de vianants desapareixen i només existeixes tú i la teva capacitat per esquivar obstacles. Jo crec que podem dir que ja tenim les aptituds necessàries per portar una moto dins la ciutat. (Mares, no us preocupeu....) 
Doncs, Vüng Tàu es molt maco. Sembla que els habitants viuen tranquils o almenys de moment. Es la sensació que dóna quan mires el mar i veus tantes barquetes de pesca, gent fent la migdiada, gent assecant el peix enmig del carrer, senyors cosint les xarxes, mares passejant amb els fills mentres agafen petxines... I el que més m’ha agradat, la incomptable quantitat de libèl.lules que volen com bojes, per tot arreu.
Espero que aquest paisatje continuï així durant molt de temps perquè ja es comença a percebre una petita falta de respecte per l’entorn. És una llàstima. Masses resorts de luxe en construcció, una excessiva ansia de diners.....



 Quietud i pau....


Imagineu la forta olor quan es passa per aquí.... "Peixitus" al sol.



 







Finalment va trobar un moment de tranquil.litat i es va permetre el no pensar en res durant uns minuts....



A l'estilo Vietnamita.... Confirmat!! No és gens còmode!!!

De tornada cap a la ciutat desde el ferry.


2 comentaris:

  1. Quina enveja cosinets! Per més dubtes que us puguessin assetjar, no ho dubteu ni un segon ESTEU FENT QUELCOM MOLT IMPORTANT! Aprofiteu per empapar-vos de totes les vivències (les olors dels mercats també ho són, jeje) que de ciutats sense rius ni vida autèntica al carrer ja n'hi ha masses. Albert Garcia

    ResponElimina
  2. Ei nois!!! ja m'he llegit tot el blog i esta molt be! Noe et felicito pel temps que dediques a fer aquest blog amb imatges i tot...t'ho estas currant molt i aixi ens mantens al dia dels vostres moviments. REalment se us veu molt be! disfrutant a tope. Nosaltres estem al final de les vacances i ja s'acosta la crua realitat de tornar a la feina. SEguirem llegint les vostres croniques. Un peto molt fort! jana i esther.

    ResponElimina