dimecres, 24 d’agost del 2011

Piset al districte THU DUC


Aquests últims dies han estat plens de nervis, tensió, desesperació i molta calor. Hem estat 3 dies sencers fent una neteja a fondo del pis perquè hi havia una de merda impressionant. No hi ha paraules per descriure el fart de netejar que ens hem fotut. 
Començar una nova vida no es gens fàcil i menys si ón decideixes començar-la, tenen una cultura i un idioma diferent al teu. Això si, una vegada ”el fet” passa a ser un record podem dir que és molt divertit i gratificant. Per exemple, el fet d’anar a un supermercat gegant tipus “Makro” sense cap producte etiquetat en Anglès, es un moment molt estressant. Gràcies a la nostra nova amiga Thi, vam poder anar a un dels supers més baratos de Saigón però quina aventura que vam viure allà dins!!!
Passadissos i passadissos plens de prestatges amb bosses, cartrons, ampolles, packs, colors, safates, lletres gegants il.legibles fosforites, música a tot volum, senyores promocionant productes nous que et segueixen...  3 dies seguits d’excursió al super és tota una odissea. 
- 1er dia de super : La compra gran de productes com llençols amb estampats horrorosos i productes de neteja per duplicat (no hem trobat ni KH7 ni lleixiu).
- 2n dia de super : La compra de coses que ens havíem oblidat a la 1era compra com tovalloles i altres estris de cuina. (les tovalloles et deixen el cos ple de pelussa rosa i no assequen bé).
3r dia de super : Aliments i begudes per omplir la nevera i poder començar a cuinar receptes de les nostres, com la truita de patates que ens menjarem aquesta nit!!!!!!! (ojo amb els ous!!! Hi ha com 7 tipus d’ous diferents, hi han de negres, blancs, verds i uns que tenen el pollet a dins... Quin fàstic!!!)
Però hem de dir que tot aquest esforç durant aquests dies ha valgut la pena perquè  ja estem instal.lats al pis i s’està molt bé. Ara ja ens toca una mica de tranquil.litat, estabilitat i moltes ganes de gaudir de tot el que ens depari el dia a dia. Esperem que els dropos Vietnamites que treballen amb en Marc també posin el seu gra de sorra per arribar a la tranquil.litat total. ( que xungo lo vemos....)



En plena neteja amb un modelet Vietnamina. 
Samarreta rosa + pantaló a joc =  2 Eur (guants no inclosos)
 El nostre primer sopar.... La funda del sofà la vam posar perquè el sofà encara no estava net. Es un llençol net que hi havia pel pis, nosaltres no tenim tan mal gust...
 Les vistes desde la terrassa.
 Y limpia que te limpia....

 Les vistes de nit son espectaculars i entra un aire fresquet molt agradable.
 La piscina que encara no hem estrenat. Més fotos del pis en un altre post!!!


2 comentaris:

  1. Uauh! Quina aventura,nois!. Unes fotos magnífiques i fascinants.Ara que ja esteu instalats, segur que tot anira més sobre rodes. Des d'ara som ja uns seguidors del vostre blog.Aqui a Badalona fa una calor "quasi vietnamita". Una forta abraçada desde Sant Isidre cantonada Rambla.

    Mercè i Rubén

    Rubén i Mercè

    ResponElimina
  2. El piso esta muy bien,madre mia si que es dificil ir a comprar toda una aventura,y el idioma, si vosotros teneis poblemas imaginate nosotros alli. Aqui ya a refrescado un poco un abrazo y un besazo.

    ResponElimina