dimecres, 7 de setembre del 2011

Pupurri Saigon

Aquests últims dies no hem tingut gran activitat turística ja sigui per qüestions de feina o simplement perquè ens venia de gust una mica de "soffing" però igualment us ensenyo algunes imatges divertides i curioses.

Botigues de roba típica... em vaig comprar el fucsia. Si vols la perruca, també la venen.

No protegeixen la fruita de la pluja sino del sol. Més barato que un toldo....

No hi ha manera de trobar una cafetera normal d'Inox i per tindre el nostre xut matutino de cafeïna ens hem d'adaptar a la seva tradició. Es posa el café, aigua calenta i va caient gota a gota.

El bany de l'habitació. No hi ha plat de dutxa i es forma un merder!!!! La manguera del costat del vàter es per fer desaparèixer "les restes" enganxades. Ecs....


En Marc es va demanar la especialitat del restaurant i en obrir la tapa de la cassola es va trobar això!! Es un colom!!! 
Un altre plat exòtic. Al costat hi havia una caixa plena de serps i tortugues.

La Noe súper contenta amb la seva manicura!!! Em van deixar unes mans i uns dits perfectes. Llimar ungles + cutícules + massatge + hidratació + pintar = 2 Eur. Ja m'he fet la targeta VIP.
Les Vespas que hi ha per aquí estan molt ben cuidades i restaurades. Hi han moltíssimes de tots colors.....

5 comentaris:

  1. Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina
  2. Parece que te va bien, primita ^^ Aqui en casa vamos siguiendo vuestras andanzas jeje oye, el piso no esta mal, eh? Yo que te imaginaba en un palafito en un margen del Mekong jajajaja

    Muchos recuerdos a Marc y un beso para ti!

    ResponElimina
  3. que gracia me ha hecho lo del "cadaver de ave" como especialidad del resturante. Bueno, de todas maneras, por aquí comemos cadáveres de gambas /langostinos y los hay que hasta se chupan las cabezas con delirio!!! ecssss. Como ves, entre gustos no hay nada escrito.
    Y por cierto, la manguera de al lado del vater también sirve como sustituto del bide. Al menos ese es el uso que se le da en mi pueblo.
    un abrazo
    Samanta

    ResponElimina
  4. Molta sort amb l'aventura!Veig que ho porteu bé!
    Una abraçada des de Manresa.

    PD: la Sònia em va xivar que tenieu aquest bloc ;)

    ResponElimina
  5. hola !!! felicitats per tot ! noe per el teu aniversari, per aquesta notícia tant sorprenent, per el pis, per la neteja, per aquests aliments ! woooow ! quina alegria tot plegat !
    Noeeee he alucinat i estic molt contenta per tu !!! imagina't és tota una experiència, quina embeja !!!! El blog és fantàstic !! Molts ànims i un petonàs volador que sigueu molt happy's !! love
    lalola

    ResponElimina