diumenge, 30 d’octubre del 2011

HUÉ I HO IAN

Són les 3 de la matinada i ens hem de llevar. Quan s’està de vacances no importa l’hora que t’has de despertar. Agafem un avió que ens portarà a Hué, la ciutat imperial de la dinastia Nyugen. Només ens estem un dia però suficient per poder visitar la ciutadella dinàstica que encara es preserva malgrat les destrosses causades per la guerra.
Hué es una ciutat rica en història i cultura. Va ser la capital de Vietnam durant els anys 1802 i 1945 i es caracteritza per la seva vida religiosa i educativa de la nació Vietnamita. Hem de tornar, ja que ens van quedar molts monuments per visitar i no penso marxar de Vietnam sense visitar altres punts d’interès que té la ciutat.

Esperant a l'aeroport mentre esmorzem. 






Vam anar de Hué fins Ho Ian en una furgoneta que va fer una ruta molt agradable. Vam pujar un port de muntanya fins endinsar-nos en els núvols, la boira i la pluja. És la segona vegada que hi anem però es tan maco i hi ha tants raconets que l’estada no es fa gens repetitiva.



Els moteros es preparen per fer la ruta. 



Una carnisseria

L'hora de la migdiada es sagrada i no els importa si posen els peus o el cap sobre el menjar...Hem vist peus a sobre de la carn, del peix o fer servir un cabàs ple de fideos bullits com a coixí!!!


Senyora, vol dir que està còmoda?

El meu pare cuinant el seu propi dinar.... Peix a la plancha amb embolcall de fulla de plataner.

Va fer una amiga. Una dona adorable.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada