divendres, 13 de gener del 2012

Un Desembre complet

Aquest mes de Desembre hem estat anant amunt i avall. Això de fer de guies turístics ens agrada bastant i creiem que se’ns dóna força bé. 
Hem tornat a voltar per Hué, Ho Ian i Phu Quoc però no es pot dir que haguem repetit perquè hem anat trobant raconets que quedaven per descubrir i tampoc ens ha importat, ja que són llocs on ens trobem bé i ens ha agradat molt compartir-ho.
La ruta va començar passada per aigua. Ens vam plantar a Hue amb pluja, fred i una maleta plena de roba de maniga curta. Per sort (i sort de mi) vam agafat un pantaló llarg i una jaqueta impermeable. No em vaig canviar de roba durant 3 dies!! Enrabiats amb el temps, vam intentar seguir el plan de viatge que teniem establert i finalment podem estar contents i agraïts perquè vam acabar fent tot el que voliem. L’ordre es va alterar però el resultat fou el mateix. Amb molts : Buff quin rollo, i ara qué fem si està plovent?  Agafem un taxi o anem a peu? Noe, com es diu “car” en Vietnamita?.... vam riure molt i per sort, només van ser uns 3 dies de fresqueta i després la bona temperatura va vindre a fer-nos companyia durant el viatge. El més important es que hem passat moments molt divertits que ens quedaran en la nostra llibreta d’experiències per sempre. 

L'Enric provant-se uns pantalons. Es envejable la capacitat de decisió que té aquest home!!! em queden bé... doncs me'ls quedo!!!


Que males estones vam passar!!! La part positiva que sempre s'ha de buscar es que vam visitar Hue amb una boirina molt mística i sense gent.

De camí cap a Ho Ian i encara pluja....

Neus pensativa : Això amb una bona samfaina o al pebre verd o al forn.....



Un de tants temples a Ho Ian

La perruqueria guay del poble

Esteu guapos!!! i a l'Enric la gorra amb l'estrella genial!!! 

Fos com fos i fes la temperatura que fes, la barqueta l'havíem d'agafar.

Un carrer enganxat al riu

Els moteros!!! Ho van fer molt bé, tant el conductor com la "paquet"

Pottery Village. El poble més antic de Vietnam on la gent viu de les seves creacions de ceràmica. Una Bisbal Asiàtica però molt més tradicional.


Cap a Phu Quoc que el sol ens acompanya!!!!! S'està tan i tan bé aquí...


Els 3 snorkellers!!! la del cul surant sóc jo.....

 Jo em quedo aquí.... amb els peixets i els ocells.


El nostre bungalow. Increiblement maco amb el bany en plena jungla.

 I el bungalow de la Neus i l'Enric amb vistes a la platja.


1 comentari:

  1. Eu sigut uns grans guies, sempre recordarem aquests dies maravellosos que varem pasar junts a Asia. Gracies per tot

    ResponElimina